Навальний оголосив, що припиняє голодування

Навальний оголосив, що припиняє голодування

Укрінформ
Російський опозиціонер Олексій Навальний оголосив, що припиняє голодування.

Відповідний допис розміщений в Інстаграмі, повідомляє Укрінформ.

«Лікарі, яким я цілком довіряю, вчора випустили заяву про те, що ми з вами добилися достатньо, щоб я зняв голодування. Ну і - скажу відверто - їх слова про те, що аналізи показують: «через мінімальний час лікувати не буде кого»... - видаються мені такими, що варті уваги... З огляду на прогрес і всі обставини, починаю вихід з голодування. За правилами, це займе ті самі 24 дні і, кажуть, це навіть важче», - написав Навальний.

Читайте також: Прессекретар Навального: Зараз Олексій помирає

При цьому політик уточнив, що не знімає вимоги допустити до нього лікаря, оскільки у нього «зникає чутливість ділянок рук і ніг».

Навальний подякував усім за підтримку. За словами політика, завдяки цьому його двічі оглянули цивільні лікарі, проводять дослідження та аналізи, знайомлять з результатами.

Читайте також: Кількість затриманих на акціях на підтримку Навального в РФ сягнула тисячі

Як повідомлялося, Навальний кілька тижнів скаржиться на біль у спині і ногах. 31 березня він оголосив голодування, вимагаючи допустити до нього незалежних лікарів. Лікарі політика 15 квітня повідомили про «різко негативну» динаміку його аналізів, що, на їхню думку, може призвести до ниркової недостатності і важких патологій серцево-судинної системи. У ФСВП стверджують, що стан Навального задовільний.

Читайте також: ПАРЄ вимагає від Росії виконати рішення ЄСПЛ та звільнити Навального

18 квітня Навального перевели з виправної колонії №2 в Покрові Владимирської області до лікарні для в'язнів на території ВК-3 у Владимирі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-