В Індії за добу – понад 200 тисяч випадків коронавірусу, найбільше з початку пандемії

В Індії за добу – понад 200 тисяч випадків коронавірусу, найбільше з початку пандемії

Укрінформ
Індія повідомила про 200 739 нових випадків захворювання на COVID-19 протягом минулої доби, що є найбільшим показником із самого початку пандемії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters з посиланням на індійське медичне відомство.

Зазначається, що число нових випадків смерті від цієї хвороби в Індії за минулі добу зросло на 1038 та загалом наразі складає 173 123.

Таким чином, загальне число випадків COVID-19 у цій країні з початку пандемії становить майже 14,1 мільйона. Відтак, Індія за цим показником зараз на другому місці в світі після США.

Читайте також: В Індії зафіксували двічі мутований штам коронавірусу

Раніше повідомлялося, що в цей понеділок сотні тисяч прихильників індуїзму зібралися, щоб провести священне купання в річці Ганг в Індії, незважаючи на те, що в країні зафіксований найвищий у світі приріст нових заражень коронавірусом. Так, у північному індійському місті Харидвар майже мільйон вірян дісталися до річки Гангу, яку багато індусів вважають священною, щоби взяти участь у кількамісячному фестивалі «Кумбх Мела».

Наразі в Індії вакциновано лише 4% з-понад 1,4 мільярдного населення. Тож експерти прогнозують, що складна епідеміологічна ситуація в країні зберігатиметься ще довгий час.

Станом на ранок 15 квітня у світі в цілому підтверджено 138 848 897 випадків захворювання коронавірусом, включаючи 2 985 685 летальних. У той же час від хвороби вже одужали 111 635 736 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-