У Токіо підготують окремий готель для олімпійців із COVID-19

У Токіо підготують окремий готель для олімпійців із COVID-19

Укрінформ
У Токіо планують підготувати окремий готель для спортсменів-учасників Олімпійських ігор, які матимуть легкі симптоми коронавірусної хвороби COVID-19.

Про це пише Радіо Свобода із посиланням на японську агенцію Kyodo, повідомляє Укрінформ.

Організатори працюють над підготовкою 300 номерів у готелі поблизу олімпійського містечка. Ці номери будуть призначені для спортсменів та персоналу, які мають симптоми захворювання, але не потребують госпіталізації. Планується, що вони загалом проведуть у готелі 10 днів на карантині. Олімпійський комітет розглядає можливість зарезервувати весь готель для цієї потреби.

Читайте також: У Японії побоюються четвертої хвилі пандемії перед Олімпіадою

Також планується підготувати до 30 спеціальних автомобілів, де буде передбачений захист водіїв від зараження, щоб транспортувати пацієнтів із COVID-19 до готелю.

Як повідомляв Укрінформ, Олімпійські ігри в Токіо мали відбутися влітку 2020 року, проте їх перенесли на 2021 рік через пандемію коронавірусу. Спортивне свято має розпочатися в Токіо 23 липня.

Організаційний комітет Олімпіади-2020 вирішив провести змагання без іноземних глядачів. Очікувалося, що виняток зроблять приблизно для 500 міжнародних волонтерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-