У США закрили три центри вакцинації Johnson & Johnson через побічні ефекти

У США закрили три центри вакцинації Johnson & Johnson через побічні ефекти

Укрінформ
В американському штаті Північна Кароліна закрили три центри вакцинації проти коронавірусу препаратом компанії Johnson & Johnson у зв'язку з виявленням у 26 осіб побічних ефектів після щеплення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ABC News.

Посадовці органів охорони здоров'я Північної Кароліни заявили, що припинили вводити дози вакцини Johnson & Johnson на місці масової вакцинації в Ролі та в клініках у містах Гіллсборо та Чапел-Гілл після того, як щонайменше у 26 людей виникли побічні реакції після щеплення, зокрема непритомність.

Чотирьох людей доставили до лікарень для подальшого обстеження, а місцеві та федеральні службовці органів охорони здоров'я розслідують ситуацію.

Американський Центр з контролю та профілактики захворювань (CDCP) зазначив, що непритомність не є найрідкіснішою реакцією внаслідок щеплення. Наразі CDCP розглядає повідомлення про побічні реакції після використання вакцини у Північній Кароліні та ще трьох штатах.

Читайте також: У Штатах виявили брак у виробництві 15 мільйонів доз вакцини Johnson&Johnson

Очікується, що всі пацієнти, яких доправили до лікарень, невдовзі одужають.

Як повідомлялося, за даними Worldometer, у світі зафіксовано 134 641 198 випадків зараження коронавірусом, зокрема 2 917 995 летальних, одужало 108 415 236 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-