США стурбовані через дії Росії на кордоні з Україною

США стурбовані через дії Росії на кордоні з Україною

Укрінформ
Адміністрація США висловила занепокоєння у зв’язку з кампанією дезінформації, яку поширює Росія щодо пояснення причин для зосередження військ на кордоні з Україною.

З відповідною заявою виступила в п’ятницю під час брифінгу в Вашингтоні речниця Білого дому Джен Псакі, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми, безперечно, вже бачили це «кіно», це кампанія дезінформації, яку Росія проводила і в минулому – що стосується її агресії на кордоні з Україною», - відповіла представниця адміністрації на запитання, чи непокоїть Білий дім дезінформація Кремля про дії РФ поблизу українського кордону.

«Отже, це безумовно те, за чим ми стежимо, що нас турбує, і ми продовжимо говорити про це тут, а також із нашими партнерами в Європі», - підкреслила Псакі.

Читайте також: США підтримують антикорупційну та судову реформи - Зеленський після розмови з Байденом

Як повідомляв Укрінформ, головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак на позачерговому пленарному засіданні Верховної Ради минулого тижня повідомив, що вздовж державного кордону України розташувалися 28 батальйонних тактичних груп ЗС Росії. У цьому зв’язку у США підтвердили отримання цієї інформації від української сторони та наголосили, що підтримують суверенітет і територіальну цілісність України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-