В Амстердамі затримали понад 300 учасників антикарантинного протесту

В Амстердамі затримали понад 300 учасників антикарантинного протесту

Укрінформ
Правоохоронці затримали 334 учасників незаконної акції протесту проти карантинних заходів, що пройшла у неділю в центрі Амстердама.

Як повідомляє, з посиланням на поліцію Амстердама, кореспондент Укрінформу в Гаазі, учасники акції ігнорували заклики правоохоронців припинити демонстрацію та піти. Дозволу на організацію мітингу не було, жодних заявок на проведення демонстрації не подавали.

Як повідомляв Укрінформ, 28 березня у центрі столиці Нідерландів Амстердама, на Музейній площі, сотні людей вийшли на акцію протесту проти обмежувальних заходів, запроваджених через пандемію коронавірусу.

Читайте також: У Нідерландах поліція «охолодила» антикарантинний мітинг

Мітингувальники були без захисних масок та не дотримувалися обов’язкової дистанції 1,5 метра. Учасники ігнорували попередження правоохоронців, і ті застосували водомети.

Такі мітинги проходять в Амстердамі майже щонеділі. Зокрема, 22 березня на Музейній площі затримали понад 150 учасників протесту проти коронавірусних обмежень. Спочатку поліція закликала мітингувальників розійтися, а коли ті не відреагували, задіяла водомети.

У Нідерландах запобіжні заходи щодо боротьби з поширенням коронавірусу не послаблюватимуть до 20 квітня.

Фото: Ірина Драбок, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-