Виконавча директорка Nike звільнилася після скандалу

Виконавча директорка Nike звільнилася після скандалу

Укрінформ
Енн Хеберт – виконавчий директор компанії Nike Inc. пішла у відставку після повідомлення Bloomberg Businessweek про те, що її син веде бізнес із перепродажу кросівок та використовує кредитну картку на її ім’я.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє видання Bloomberg.

В останній статті Bloomberg Businessweek йдеться про те, що Джо Хеберт, син Анни, який кинув коледж, заробляє на життя торгівлею кросівками. Хлопець почав продавати одяг і взуття в середній школі і тепер щомісяця заробляє сотні тисяч доларів.

Зазначається, що Хеберт обіймала посаду виконавчого директора Nike Inc. з червня минулого року, керуючи продажами, маркетингом і мерчандайзингом у Північній Америці. Жінка пропрацювала загалом у компанії понад 25 років.

Читайте також: Adidas оголосила про продаж бренду Reebok

Хеберт не відповіла на питання, відправлені електронною поштою для звіту Bloomberg. Представник Nike сказав, що виконавчий директор розкрив необхідну інформацію про бізнес її сина компанії ще в 2018 році. У фірмі стверджують, що Хеберт не порушувала політику компанії і не розголошувала конфіденційну інформацію. Рішення про відставку вона прийняла добровільно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-