Губернатора Нью-Йорка звинуватили у домаганнях

Губернатора Нью-Йорка звинуватили у домаганнях

Укрінформ
Дві колишні помічниці губернатора штату Нью-Йорк Ендрю Куомо звинуватили його в сексуальних домаганнях

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на "Голос Америки".

Спочатку про це розповіла журналістам колишня чиновниця Ліндсі Бойлен. За її словами, губернатор декілька разів демонстрував неприйнятну поведінку в період з 2016 по 2018 рік. Бойлен стверджує, що Ендрю Куомо робив неднозначні коментарі в її сторону, міг запропонувати зіграти в покер на роздягання, несподівано поцілувати її в губи або торкнутись нижньої частини її спини чи ніг.

Через декілька днів після опублікованої історії Ліндсі Бойлен зі звинуваченнями виступила друга колишня помічниця Куомо - 25-річна Шарлот Беннетт. Вона розповіла в інтерв’ю New York Times, що губернатор демонстрував до неї неприхований сексуальний інтерес минулої весни та літа.

Читайте також: Кузена королеви Єлизавети ІІ засудили за сексуальні домагання

Серед іншого жінка розповідає про один випадок у червні, коли за її словами, Куомо задавав їй питання про особисте сексуальне життя і цікавився, чи вона перебуває в моногамних стосунках, чи коли-небудь мала секс зі старшим чоловіком. Також, стверджує жінка, губернатор сказав, що “сам він відкритий до стосунків з жінками, яким близько 20”.

Як Беннетт, так і Бойлен стверджують, що вони розповідали ці історії своєму близькому оточенню, але не наважувались надавати їм розголосу.

Читайте також: Модного магната затримали за звинуваченням у сексуальній експлуатації протягом 25 років

Сам Куомо всі звинувачення відкидає. В коментарі The New York Times він підтвердив, що задав Шарлот Беннет особисті питання, але, на його думку, він діяв по-менторськи.

“Я ніколи не загравав з міс Беннет, як і ніколи не мав намірів діяти у будь-який неприйнятний спосіб”, - сказав Куомо. Водночас губернатор заперечив історію, яку розповіла Бойлен.

Губернатор попросив про незалежне розслідування, пообіцяв повну співпрацю з розслідуванням й закликав мешканців Нью-Йорка не поспішати із висновками.

Як раніше повідомляло агентство, британський суд ув’язнив на 10 місяців сина кузена королеви Британії Єлизавети ІІ графа Стратмора і Кінгхорна - Саймона Боувеса-Лайона за сексуальні домагання.

Фото: AP Photo/Mary Altaffer

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-