Стрілянина в американському шпиталі: нападник був добре відомий поліції

Стрілянина в американському шпиталі: нападник був добре відомий поліції

Укрінформ
Особою, яка відкрила смертельну стрілянину у лікарні міста Баффало в американському штаті Міннесота, виявився 67-річний місцевий мешканець Грегорі Ульріч.

Як повідомляє Укрінформ, про це пише CNN.

Зазначається, що Ульріч був давно відомий правоохоронним органам.

“Починаючи із 2003 року ми кілька разів приїздили до нього на виклики”, - розповів місцевий шериф Шон Дерінгер. Він додав, що Ульріч зупинився у мотелі поблизу лікарні й при обшуку його номера було виявлено “підозрілі предмети”.

Правоохоронці зауважили, що він вже тривалий час проживає в місті та неодноразово звертався за медичною допомогою до лікувального закладу, в якому улаштував стрілянину, унаслідок якої загинула одна особа, четверо інших отримали поранення.

Читайте також: У Штатах внаслідок стрілянини в клініці поранено 5 осіб

“Наявна у нас інформація свідчить, що найімовірніше цей інцидент був направлений на сам заклад або когось, хто у ньому працював”, - сказав керівник департаменту поліції Баффало Пат Будке.

За його словами, в минулому Ульріч був незадоволений медичною допомогою, яку отримував у цій лікарні. “Нічого з відомого нам раніше не вказувало на те, що ми опинимося у нинішній ситуації”, - підсумував Будке.

Читайте також: У США сталася стрілянина, загинули двоє агентів ФБР

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок в одному з лікувальних закладів міста Баффало в штаті Міннесота трапилася стрілянина.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-