ОМОН б'є людей на протестах: у Росії вже понад 4000 затриманих

ОМОН б'є людей на протестах: у Росії вже понад 4000 затриманих

Фото, відео
Укрінформ
В Росії протести на підтримку Навального супроводжуються жорсткими затриманнями, правозахисники повідомляють вже про 4132 арешти.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ОВД-Інфо.

Відзначається, що на акціях на підтримку політика Олексія Навального в Росії на цей момент, о 17:45 (за київським часом - ред.) затримані понад 4000 осіб.

Найбільша кількість затриманих у Москві - 1220 осіб, у Владивостоці - 122. У Красноярську затримали 194 людини, у Санкт-Петербурзі - 890, Новосибірську - 103 осіб.

Російські ЗМІ публікують кадри жорстких затримань. Так, наприклад, в Уфі затримали пенсіонерку. П'ятеро поліцейських то піднімаючи, то опускаючи, тягли жінку до автозака.

Силовики почали застосовувати електрошокери та газ проти протестувальників.

Як повідомляє BBC, у Петербурзі ОМОН витіснив протестувальників з Піонерській площі за будівлю театру. До цього площа була повністю заповнена народом, відбулися жорсткі затримання.

Фото: ВВС

До цього, група омонівців накинулася на людину у білій футболці з написом "Путін лох", інші затримання проходили точково.

У департаменті транспорту Москви допускають подальші закриття станцій метрополітену, повідомляє Інтерфакс.

На вимогу поліції з 8:00 неділі для входу, виходу і пересадки пасажирів тимчасово закриті сім станцій метро в центральній частині Москви.

Читайте також: Брата Навального посадили під домашній арешт

Як повідомлялося, у Москві в неділю, 31 січня, змінили маршрути наземного транспорту.

17 січня Олексій Навальний був затриманий в зоні паспортного контролю аеропорту "Шереметьєво". Він повертався в РФ з Німеччини, де проходив лікування після отруєння речовиною групи "Новачок" в кінці серпня минулого року.

Фото: Znak.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-