Ситуація у Мінську: силовики стягують техніку і закриті центральні станції метро

Ситуація у Мінську: силовики стягують техніку і закриті центральні станції метро

Укрінформ
У білоруській столиці Мінську до початку протестного «Маршу сусідів» силові структури стягнули військову і спецтехніку; закриті ряд станцій метро, ​​розпочалися проблеми з мобільним інтернетом.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє портал Tut.by.

«Настала неділя, а значить, до Мінська знову введено спецтехніку і силовиків, закрито центральні станції метро і з'явилися проблеми з інтернетом», - йдеться в повідомленні.

Видання публікує фото з розміщеною в місті військової та спецтехнікою. Також по Мінську роз'їжджають організовані автоколони з червоно-зеленою символікою на підтримку Лукашенка.

Офіційно повідомлено про закриття «з метою забезпечення безпеки пасажирів на вхід та вихід закрито станції метро Площа Перемоги, Жовтнева, Площа Якуба Коласа, Купалівська, Немига, потяги прямують без зупинки на даних станціях». Також «на вхід і вихід закрито вестибюль 2 станції Площа Леніна (вхід з боку Майдану Незалежності), потяги на цій станції зупиняються».

Читайте також: У Білорусі знову проходять акції солідарності «Нуль проміле»

Повідомляється про традиційні для неділь проблеми з мобільним інтернетом «у рамках заходів, що проводяться уповноваженими державними органами щодо забезпечення національної безпеки»

Нагадаємо, що в Білорусі сьогодні, 29 листопада, відбудеться недільний протестний «Марш сусідів». Він так називається, тому що планується не збиратися в одну велику колону, чому перешкоджають силовики, а проводити акції у своїх районах, «з сусідами».

Читайте також: Посол України у Білорусі назвав «дивним співпадінням» вручення ноти і приїзд Лаврова

Як повідомлялося, в Білорусі тривають масові протести проти фальсифікації результатів президентських виборів 9 серпня, на яких переможцем було оголошено Олександра Лукашенка. Влада країни продовжує застосовувати жорстокі репресії проти учасників мирних протестів.

Фото: Tut.by

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-