Трамп таки помилував свого ексрадника Флінна

Трамп таки помилував свого ексрадника Флінна

Укрінформ
Чинний глава Білого дому Дональд Трамп перед завершенням своєї президентської каденції підписав указ про помилування колишнього генерала Майкла Флінна, який був ув’язнений за результатами «російського розслідування» спецпрокурора Мюллера.

Про своє рішення Трамп повідомив у середу на офіційній твітер-сторінці, передає Укрінформ.

«Для мене велика честь повідомити, що генералові Майклу Флінну надане повне помилування. Вітаємо генерала Флінна та його чудову сім’ю, я знаю, що у вас тепер буде дійсно фантастичний День Подяки!»- написав глава Білого дому.

Читайте також: Трамп може помилувати Флінна й Манафорта – CNN

Як повідомляв Укрінформ, Майкл Флінн був звільнений з розвідуправління Пентагону з генеральської посади. Він не приховував зв'язків з владою РФ, ба більше – був позаштатним експертом російського пропагандистського каналу RT.

Попри всі застереження, Трамп призначив його своїм радником з питань нацбезпеки. Через 24 дні Флінн був звільнений з Білого дому, ФБР порушило проти нього справу.

Читайте також: Манафорта відпустили з в'язниці під домашній арешт

У грудні 2017 року ексгенерал визнав себе винним у тому, що брехав агентам ФБР про характер своїх розмов із послом Росії у США Сергієм Кисляком, які відбулися за кілька тижнів до інавгурації Трампа. Раніше він стверджував, що не обговорював санкцій проти РФ, запроваджених Сполученими Штатами.

Фото: AFP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-