Байден уже почав формувати групу реагування на коронавірус – CNN

Байден уже почав формувати групу реагування на коронавірус – CNN

Укрінформ
Найпершим кроком Джо Байдена після оголошення перемоги на виборах президента США стало формування робочої групи щодо реагування на COVID-19, про склад якої він намір оголосити вже в понеділок.  

Про це повідомляє в суботу телеканал CNN із посиланням на два джерела, обізнаних у ситуації, передає Укрінформ.

"Джо Байден планує зробити оголошення щодо своєї робочої групи з питань коронавірусу у складі 12 людей, у понеділок", - зазначається в повідомленні.

За попередньою інформацією, на чолі групи будуть призначені три співголови: колишній головний санітарний лікар США Вівек Мерті, екскерівник Управління з питань контролю за харчовими продуктами та медикаментами Девід Кесслер, а також доктор Єльського університету Марселла Нунез-Сміт.

Водночас, повідомляється, що Джо Байден, якого вже привітали світові лідери з перемогою на президентських виборах у США, впродовж наступних тижнів також оголосить про призначення керівників на ключові напрями перехідної адміністрації. Тим не менше, як підкреслюють у команді демократа, боротьба з поширенням коронавірусу перебуває на пріоритетних позиціях команди Байдена.

Читайте також: Зеленський привітав Байдена з перемогою на виборах

Нагадаємо, попри незавершений офіційний підрахунок голосів на виборах президента США, кандидат від Демократичної партії Джо Байден визнаний переможцем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-