Організатори дебатів між Трампом і Байденом будуть відключати мікрофони

Організатори дебатів між Трампом і Байденом будуть відключати мікрофони

Укрінформ
Під час другого туру дебатів між кандидатами у президенти Дональдом Трампом і Джо Байденом організатори періодично вимикатимуть мікрофони для того, щоби уникнути хаосу та забезпечити конструктивний діалог.

Такі нововведення оголосила в понеділок Комісія з проведення президентських дебатів, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Згідно з узгодженими правилами дебатів, кожен кандидат повинен мати дві хвилини безперервного часу, щоби висловити свої ремарки на початку нового 15-хвилинного сегменту дебатів", - зауважили в Комісії.

При цьому уточнюється, що обидві кампанії – і Трампа, і Байдена підтвердили згоду з "двохвилинним" правилом без можливості для опонентів перебивати промови.

Таким чином, наступні дебати кандидатів у президенти США, заплановані на 22 жовтня, матимуть шість тематичних блоків. Кожний із них починатиметься із запитання модератора, двох хвилин відповідей кожного з кандидатів, коли мікрофон опонента буде виключений, а також 15-ти хвилин дискусії, коли обидва кандидати матимуть змогу дискутувати між собою.

Читайте також: У США відбулися жіночі марші проти переобрання Трампа

"Після обговорень з обома кампаніями ми усвідомлюємо, що жодна з них не може бути повністю задоволена заходами, оголошеними сьогодні", - йдеться у заяві Комісії. Водночас, підкреслюється, що такі кроки забезпечать правильний баланс виступів, і це "відповідатиме інтересам американського народу, задля якого і проводяться ці дебати".

Як повідомляв Укрінформ, перший тур президентських дебатів за участю Трампа й Байдена відбувся 29 вересня у Клівленді. На перших же хвилинах він перетворився на хаос через постійні спроби чинного президента перервати або перекричати свого опонента та ведучого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-