У передмісті Парижа близько 40 осіб напали на відділок поліції

У передмісті Парижа близько 40 осіб напали на відділок поліції

Фото, відео
Укрінформ
Близько 40 осіб учинили напад на поліцейський відділок у комуні Шампіньї-сюр-Марн, що за вісім кілометрів на схід від Парижа.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє DW.

Напад стався в ніч проти 11 жовтня. Поліцейські ледь встигли забарикадуватися всередині, коли натовп кинувся штурмувати вхід до відділку.

Невідомі атакували, використовуючи піротехніку і залізні прути. За даними поліції, ніхто зі співробітників не постраждав. Повідомляється, що в п'яти автомобілях вибиті шибки.

Відразу затримати нікого не вдалося, зараз слідчі вивчають записи камер відеоспостереження. Пізніше в поліції повідомили про одного затриманого у зв'язку з цим інцидентом.

Міністр внутрішніх справ країни Жеральд Дарманен поклав відповідальність за напад на наркоторговців. "Ці дрібні наркодилери нікого не лякають і не зможуть перешкодити нашій антинаркотичній роботі", - написав у Твіттері глава МВС.

Читайте також: У Франції поліцейським заборонили придушення під час затримання

Своєю чергою, додає DW, мер Шампіньї-сюр-Марн Лоран Жан не виключив, що поліція могла стати мішенню у відповідь на недавній дорожній інцидент зі скутером, в якому, за низкою повідомлень, могли бути винні правоохоронці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-