Головний інфекціоніст США розкритикував російську вакцину від коронавірусу

Головний інфекціоніст США розкритикував російську вакцину від коронавірусу

Укрінформ
Директор Націнституту алергічних та інфекційних захворювань США Ентоні Фаучі має сумніви щодо безпечності й ефективності зареєстрованої у РФ вакцини від коронавірусу.

Як повідомляє Укрінформ, про це Фаучі заявив під час дискусії, влаштованої у вівторок National Geographic.

«Я сподіваюся, що росіяни точно підтвердили безпечність і ефективність цієї вакцини. У мене є серйозні сумніви, що вони зробили це. Розробити вакцину і підтвердити її безпечність і ефективність — це різні речі. Ми працюємо над шістьма або більше вакцинами. Якби ми хотіли ризикнути і зашкодити багатьом людям, давши їм те, що не працює, то могли б розпочати хоч наступного тижня», - наголосив головний інфекціоніст США.

Читайте також: Німецькі фахівці взяли під сумнів створення Росією вакцини від COVID-19

Як повідомлялося, 11 серпня президент РФ Володимир Путін оголосив, що в Росії зареєстрована перша у світі вакцина проти коронавірусу. Її начебто розробив Національний дослідницький центр епідеміології та мікробіології ім. Гамалії в Москві. За словами Путіна, одна з його дочок вже зробила щеплення цією вакциною.

Проте медичні експерти з ФРН висловили сумніви стосовно того, що Росія справді спромоглася створити вакцину від коронавірусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-