У Сенаті США затвердили останній звіт щодо російського розслідування

У Сенаті США затвердили останній звіт щодо російського розслідування

Укрінформ
Розвідувальний комітет Сенату США прийняв секретну версію останнього, п'ятого тому розслідування щодо втручання Росії в президентські вибори 2016 року, пообіцявши згодом випустити розсекречений загальнодоступний варіант.

Про це йдеться в спільній заяві голови комітету сенатора-республіканця Марка Рубіо й співголови, демократа Марка Уорнера, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Комітет з питань розвідки Сенату сьогодні проголосував за прийняття секретної версії останнього тому двопартійного "російського" розслідування, що проводилось Комітетом. Ближчими днями Комітет працюватиме над тим, щоби включити будь-які додаткові позиції, а також спільно з Розвідувальним співтовариством формалізувати відредаговану розсекречену загальнодоступну версію звіту п'ятого тому", - йдеться в заяві.

Читайте також: Розвідка США заявляє про загрозу виборчій інфраструктурі з боку РФ, Китаю та Ірану

Сенатори подякували всім, хто був причетний до розслідування в Комітеті "за роки сумлінної й наполегливої роботи в цьому критично важливому питанні".

Нагадаємо: раніше Комітет з питань розвідки Сенату оприлюднив звіти по перших чотирьох томах "російського" розслідування. Вони зосереджували увагу на втручанні РФ у виборчу інфраструктуру, в соціальні медіа, реагування уряду США на російську активність, а також оцінку Розвідувального співтовариства Сполучених Штатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-