Twitter позначив допис Трампа як погрозу протестувальникам

Twitter позначив допис Трампа як погрозу протестувальникам

Укрінформ
Компанія Twitter, яка не може блокувати дописи президента США, позначила один із його останніх дописів з реакцією на протести як такий, що погрожує певним групам людей.

Відповідна позначка від Twitter Safety з'явилася в вівторок над висловленням глави Білого дому.

"Ми розмістили над цим дописом суспільне попередження про порушення нашої політики проти жорстокості, зокрема, через наявність погроз заподіяння шкоди певним групам",- зауважили в компанії.

Читайте також: У Штатах за повалення пам’ятників загрожує до 10 років ув'язнення — Трамп

Таким чином, Twitter відреагував на допис президента Трампа, де він погрожував застосуванням сили до протестувальників, якщо вони спробують втілити свої наміри й розмістять "Автономну зону" під Білим домом.

"Ніколи не буде "Автономної зони" у Вашингтоні, допоки я є вашим Президентом. Якщо вони спробують, то зустрінуться із серйозною силою!"- зазначив глава Білого дому.

Нагадаємо: після смерті у Міннеаполісі 46-річного афроамериканця Джорджа Флойда, по всій території США спалахнули масові акції протесту. Маніфестанти руйнували магазини, приватний бізнес, потім переключилися на повалення пам'ятників видатним особам, які керували США в період рабства.

Читайте також: У Нью-Йорку вирішили прибрати пам'ятник Теодору Рузвельту

У Сієтлі (штат Вашингтон) протестувальники створили так звану "автономну зону", вільну від поліції, яку американські коментатори пов'язали з проявом анархізму. Пізніше маніфестанти заявили про намір організувати подібне під Білим домом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-