Сотні хуліганів влаштували погром у німецькому Штутгарті

Сотні хуліганів влаштували погром у німецькому Штутгарті

Укрінформ
У німецькому місті Штутгарт в ніч на неділю, 21 червня, сотні хуліганів влаштували справжні погроми та поранили кількох поліцейських.

Про це повідомляє n-tv.

«Кілька годин уночі вирували у центрі Штутгарта вуличні погроми. Десятки груп молодих чоловіків руйнували вітрини і нападали на поліцію. Після того, як правоохоронці отримали допомогу, ситуація повільно заспокоїлась», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у безладах взяли участь десятки малих агресивних груп. Хулігани поранили кількох поліцейських.

«Ситуація повністю вийшла з-під контролю… Це було справжнє безчинство», - визнав прессекретар поліції Штутгарта.

Було розгромлено кілька магазинів, в тому числі на центральній торговій вулиці міста, з яких виносили товари, постраждали кілька автомобілів.

Заспокоїлась ситуація уранці, після того як в місто було стягнуто сили поліції з усієї федеральної землі Баден-Вюртемберг.

Читайте також: У Берліні затримали 93 учасників антирасистського протесту

Поки нічого не відомо про причину такого безладу та точну кількість бунтівників. Поліція оцінює її у «кілька сотень». Також наразі не повідомляється, скільки людей було заарештовано. Для безпеки велика кількість поліції залишається у центрі міста.

Минулих вихідних у Штутгарті також відбулися сутички між переважно молодими людьми та поліцією, але не такі масштабні. Тоді говорили про те, що безлади влаштували ліві радикали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-