Трамп провів годину у бункері Білого дому через протести - ЗМІ

Трамп провів годину у бункері Білого дому через протести - ЗМІ

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп із родиною провів близько години у бункері Білого дому на тлі протестів через вбивство афроамериканця Джорджа Флойда.

Про це повідомляє CNN із посиланням на джерела.

«У той час, як протестуючи збиралися (через убивство Джорджа Флойда – ред.) у п’ятницю біля Білого дому у Вашингтоні, президента Дональда Трампа відвели до підземного бункера на деякий час», - йдеться у повідомленні.

За словами співрозмовників, Трамп разом із дружиною Меланією та сином Барроном провели у Центрі з надзвичайних операцій у бункері менш як годину.

Зазначається, що така процедура активується, лише коли Секретна Служба США вважає, що рівень небезпеки у Білому домі піднявся до червоного (найвищого).

Читайте також: Трамп готовий залучити армію для придушення заворушень у Міннесоті

Як повідомляв Укрінформ, протести у США, які швидко переросли в масові заворушення з погромами магазинів, спалахнули через смерть 25 травня 46-річного афроамериканця Джорджа Флойда. Чоловік помер невдовзі після затримання поліцією.

З четверга поліція заарештувала майже 1400 осіб у 17 містах країни. Сім штатів і федеральний столичний округ Колумбія попросили допомоги Національної гвардії США в боротьбі із заворушеннями.

Фото: The White House

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-