Військові медики США тестують вакцини від COVID-19 на приматах

Військові медики США тестують вакцини від COVID-19 на приматах

Укрінформ
Медичний дослідний інститут інфекційних захворювань армії США в місті Фредерік, штат Меріленд, розпочав проводити випробування потенційних вакцин від коронавірусу COVID-19 на людиноподібних приматах.

Про це заявив представник Пентагону Джонатан Гофман на брифінгу, повідомляє The Baltimore Sun.

Зазначається, що загалом Пентагон бере участь у п’яти клінічних випробуваннях вакцин, а також підтримує зусилля у цьому напрямку інших федеральних агентств.

«Я думаю, що для всіх важливо мати на увазі, що цей процес йде настільки швидко, наскільки можливо», - заявив на брифінгу Пауль Фрідріхс, бригадний генерал ВПС США, який служить хірургом Об'єднаного штабу.

За його словами, клінічні випробування на невеликій групі людей розпочнуться, якщо випробування на тваринах будуть успішними.

Читайте також: У США почали випробовувати на людях вакцину проти коронавірусу

За даними сайту Worldоmeter, станом на ранок 8 квітня у світі зафіксовано 1 431 951 випадок коронавірусу, зокрема 82 085 людей загинули, 302 209 одужали.

У США від коронавірусу загинуло 1 970 осіб. Це найбільша кількість смертей від коронавірусу, яку зареєстрували в країні за добу.

Нині в країні найбільша кількість заражених коронавірусом у світі - 400 540 осіб, з них 12 857 загинули (16 сьогодні) і 21 711 одужали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-