На Кіпрі невідомий розстріляв кафе з автомата Калашникова

На Кіпрі невідомий розстріляв кафе з автомата Калашникова

Укрінформ
Поліція Кіпру розшукує стрільця, який минулої ночі відкрив вогонь з автомата та поранив чотирьох людей в кафе курортного міста Айя-Напа.

Про це повідомляє Cyprus Mail.

"Чоловік у капюшоні прийшов пізно ввечері до кафе по вулиці Кріо Неро у Айя-Напа, витягнув зброю та вистрілив у людину всередині", - йдеться у повідомленні поліції.

Як зазначається, четверо людей отримали серйозні поранення унаслідок завданих пострілів, це жінка у віці 26 років та троє чоловіків - двоє у віці 38 років та один - 32 роки. Вони не мають відношення до "мішені", але сиділи за сусіднім столом.

Читайте також: Підозрюваного у вбивстві пластичного хірурга заарештували без права на заставу

Поліція розпочала провадження щодо замаху на вбивство в районі Фамагуста зранку в неділю після того, як було знайдено знаряддя, використане для здійснення нападу.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що чоловік поїхав з місця злочину на мотоциклі. Вважається, що метою зловмисника був відомий бізнесмен, який залишив кафе на 15 хвилин раніше.

Автомат Калашникова знайшли о 8:30 на стоянці музею SeaLife, що за 100 метрів від кафе, пізніше поліція підтвердила, що саме ця зброя використовувалася під час нападу.

фото: Cyprus Mail

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-