В Африці голодують майже 240 мільйонів людей - ООН

В Африці голодують майже 240 мільйонів людей - ООН

Укрінформ
За даними Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) 239 млн африканців, які живуть на південь від Сахари, потерпають від голоду та недоїдання.

Про це повідомляє Сіньхуа з посиланням на заступницю глави ФАО Марію Хелену Семедо.

"239 млн осіб у Субсахарській Африці потерпають від голоду та недоїдання... Мир і безпека становлять єдиний спосіб звести цю цифру до нуля. Змусьмо гармати замовкнути завдяки спільній роботі в ім'я миру і розвитку", - заявила Семедо на полях 33-ї чергової сесії Виконавчої ради Африканського союзу в Аддіс-Абебі.

Вона зазначила, що цілі ООН в галузі сталого розвитку включають кілька ключових завдань, у тому числі різке зниження кількості людей, які страждають від бідності, голоду і недоїдання в Африці.

Читайте також: "Безпрецедентна" навала сарани спустошує Африку

"Цілі в галузі сталого розвитку спрямовані на прискорення прогресу у справі викорінення злиднів, голоду і недоїдання за рахунок використання недооціненого потенціалу сільського господарства - аби активізувати зусилля окремих країн для досягнення Порядку денного в галузі сталого розвитку на період до 2030 року", - підкреслила заступниця глави ФАО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-