У Багдаді через антиурядові протести запровадили комендантську годину

У Багдаді через антиурядові протести запровадили комендантську годину

Укрінформ
Влада Іраку вирішила запровадити комендантську годину в столиці Багдаді на тлі антиурядових протестів, які тривають вже четвертий день.

Про це повідомляє Al Jazeera.

“Влада Іраку запровадила комендантську годину в столиці, Багдаді, де антиурядові протести продовжуються вже четвертий день”, - йдеться у повідомленні.

За словами місцевого чиновника, йдеться про комендантську годину з опівночі до 6 ранку, і триватиме вона “до подальших оголошень”.

Зазначається, що у понеділок ЗМІ повідомляли про двох загиблих та понад 100 поранених демонстрантів під час сутичок із правоохоронцями.

Читайте також: Протести в Іраку: кількість жертв зросла до 74

Як повідомлялося, масові протести, викликані безробіттям і корупцією, тривають в Іраку вже понад місяць, але минулої п’ятниці вони різко радикалізувалися.

Протягом останніх трьох днів були спалені близько 90 урядових будівель, а також штабів політичних партій та інших приміщень. Наймасовіші акції відбуваються у Багдаді, але протести не вщухають і в інших регіонах країни. Силовики застосовують проти демонстрантів сльозогінний газ, а також шумові гранати.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-