Міністр енергетики США спростував чутки про відставку

Міністр енергетики США спростував чутки про відставку

Укрінформ
Міністр енергетики США Рік Перрі заявив, що не збирається найближчим часом оголошувати про свою відставку.

Про це він заявив у Вільнюсі, передає Bloomberg.

"Вони (журналісти - ред.) пишуть, що я залишу Міністерство енергетики США щонайменше впродовж останніх 9 місяців. Колись вони будуть праві. Але це буде не сьогодні, ні завтра, ані наступного місяця", - сказав Перрі.

Міністр додав, що дійсно казав президенту США Дональду Трампу, що це було би в інтересах США та України, якщо б очільник Білого дому міг обговорити з главою держави Володимиром Зеленським питання енергетичної незалежності Києва, і всі можливі опції цього питання.

Читайте також: Міністр енергетики США запевняє, що у розмовах із Трампом не згадували Байдена

Раніше американські ЗМІ повідомили, що міністр енергетики США Рік Перрі оголосить про відставку до кінця листопада через розслідування щодо імпічменту президента Дональда Трампа.

Читайте також: Перрі може піти у відставку через розслідування щодо імпічменту Трампа — ЗМІ

Як повідомлялося, делегацію США на інавгурації Президента України Володимира Зеленського 20 травня очолив міністр енергетики Рік Перрі.

Телефонна розмова президентів США й України відбулася 25 липня. За тиждень до цього президент Трамп розпорядився призупинити оборонну допомогу Україні. Після публікації 25 вересня тексту розмови та скарги "викривача" про можливий тиск глави Білого дому на Україну, щоб змусити її провести розслідування проти ексвіцепрезидента Джо Байдена, демократи в Палаті представників ініціювали формальну процедуру імпічменту президента США.

Фото: time

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-