Трамп не хоче, щоб імпічмент став

Трамп не хоче, щоб імпічмент став "темною плямою в біографії"

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп поділився своїми побоюваннями з приводу можливого імпічменту з республіканцями в Конгресі, заявивши, що не хоче, щоб імпічмент став "темною плямою в його біографії".

Про це пише Axios.

"Ця процедура погано позначиться на біографії. Ви б не захотіли, щоб це (імпічмент – ред.) було у вашій біографії", – зазначив Трамп.

При цьому президент США не бажає, щоб в підручниках з історії про нього писали, як про президента, якого зняли з посади і сильно турбується з приводу своєї спадщини.

Читайте також: Трамп заявив, що українська компанія щомісяця платила синові Байдена $100 тисяч

Як повідомлялося, 25 липня відбулася телефонна розмова президентів США Дональда Трампа та України Володимира Зеленського. За тиждень до цього президент Трамп розпорядився призупинити забезпечення оборонної допомоги Україні.

Після публікації 25 вересня тексту розмови та скарги агента американської розвідки про можливий тиск глави Білого дому на Україну, щоб змусити її провести розслідування проти колишнього віцепрезидента Джо Байдена і його сина Гантера, демократи в Палаті представників ініціювали формальну процедуру імпічменту президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-