Імпічмент Трампа: юристи Білого дому готують листа до Палати представників

Імпічмент Трампа: юристи Білого дому готують листа до Палати представників

Укрінформ
Команда Президента США Дональда Трампа готує листа спікеру Палати представників Конгресу США з вимогою провести голосування за початок розслідування з імпічменту.

Про це Трамп заявив 4 жовтня, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ми спрямуємо їм листа", - сказав Трамп, підкресливши, що демократи "поводяться несправедливо" стосовно його адміністрації.

Юристи Білого дому вже працюють над змістом звернення до законодавців, спираючись на те, що жоден запит Палати представників не виконуватиметься, допоки Палата представників офіційно не проголосує за початок розслідування з імпічменту.

Водночас Трамп визнав, що демократи "на жаль, мають голоси", необхідні для затвердження цього рішення.

Читайте також: "Тиск" адміністрації Трампа на Україну: демократи вивчають роль Пенса, Помпео та Тейлора

Як повідомлялося, обговорення Трампом із Президентом України Володимиром Зеленським питання розслідування стосовно Джо Байдена та його сина Хантера в Україні призвело до початку розслідування у Конгресі в рамках процедури імпічменту президента США.

Оприлюднена 25 вересня стенограма дзвінка Трампа Зеленському 25 липня свідчить, що він закликав його розслідувати недоведені підозри щодо Байденів.

Демократи в Палаті представників США ініціювали процедуру імпічменту Трампа із закидами, що глава Білого дому намагався використати іноземний вплив для власної переваги на президентських перегонах у США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-