У Білому домі готують для Трампа стратегію реагування на імпічмент

У Білому домі готують для Трампа стратегію реагування на імпічмент

Укрінформ
Радники Білого дому готують для президента Дональда Трампа широкомасштабну стратегію реагування на загрозу імпічменту.

Про це повідомляє NBC з посиланням на власні джерела.

"Діючий керівник апарату Білого дому Мік Малвейні та юридичний радник Білого дому Пет Чіполлоне презентуватимуть президенту план заходів швидкого реагування, це може відбутися вже у понеділок", - йдеться у повідомленні.

В адміністрації Трампа поступово визнають, що скоординована правова, політична та громадська відповідь необхідна, щоб допомогти президенту уникнути імпічменту.

Читайте також: Трамп хоче зустрітися з агентом, який викрив його розмову з Зеленським

Як повідомили співрозмовники NBC, Білий дім розробляє свій план, враховуючи досвід оголошення імпічменту Біллу Клінтону.

Наразі незрозуміло, хто керуватиме стратегією протидії, але одним з можливих претендентів є речник Білого дому Стівен Гроувс, який раніше консультував посадовців адміністрації Трампа шодо розслідування спецпрокурора Мюллера.

Як повідомляв Укрінформ, комітет з розвідки Палати представників розглядає скаргу агента ЦРУ, в якій вказується, що під час телефонної розмови у липні Дональд Трамп попросив Президента України Володимира Зеленського почати розслідування стосовно колишнього віцепрезидента Джо Байдена - головного суперника на президентських перегонах 2020 року - та його сина Гантера.

У США впродовж останнього тижня суттєво загострилася політична ситуація через оприлюднення деталей телефонної розмови, що відбулася 25 липня між Зеленським та Трампом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-