Трампа не хвилювало втручання Кремля у президентські вибори — ЗМІ

Трампа не хвилювало втручання Кремля у президентські вибори — ЗМІ

Укрінформ
Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявляв росіянам, що його не хвилює втручання Москви у президентські вибори.

Про це повідомляє Washington Post.

"Білий дім обмежив доступ до коментарів, які Дональд Трамп виголосив на зустрічі 2017 року з двома високопоставленими російськими чиновниками, приховавши факт, що він сказав їм, що його не хвилює втручання Москви у вибори в США 2016 року", - пише видання.

Також у публікації зауважується, що байдужість Трампа до втручання Москви у вибори 2016 року особливо занепокоїло чиновників Білого дому через припущення, що президент США пробачив Москві це порушення, бо це допомогло йому виграти вибори.

Видання додає, що за деякою інформацією під час зустрічі у Білому домі у 2017 році Трамп також передав міністру закордонних справ РФ Сергію Лаврову і послу РФ у США Сергію Кисляку дані ізраїльської розвідки щодо ІДІЛ.

Читайте також: У Трампа намагалися засекретити розмови з Путіним і саудівським принцом - CNN

Як повідомлялося, Білий дім намагався засекретити телефонні розмови президента США Дональда Трампа з російським президентом Володимиром Путіним та спадкоємним принцом Саудівської Аравії Мухаммедом бен Салманом.

Фото: The White House

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-