Трамп виклав відеоролик проти Байдена на тему скандалу з Україною

Трамп виклав відеоролик проти Байдена на тему скандалу з Україною

Відео
Укрінформ
Президент США Дональд Трамп оприлюднив 30-секундний відеоролик, у якому звинувачує свого потенційного конкурента на виборах 2020 року демократа Джо Байдена в тиску на Україну в інтересах його сина Гантера.

Його він виклав на своїй сторінці у мережі Twitter.

«Джо Байден обіцяв Україні мільярд доларів, якщо вони (влада України – ред.) звільнять прокурора, який розслідував діяльність компанії його сина», – говорить диктор за кадром.

Далі в ролику цитують самого Байдена: «Якщо прокурор не буде звільнений, ви не отримаєте. І… (тут пропущена брутальна лайка, яку чути на відео – ред.) він був звільнений».

Читайте також: Конгрес повісткою вимагає у Помпео документи щодо українського питання

«Але коли президент Трамп, – мовиться далі в ролику, – попросив Україну розслідувати корупцію, демократи хочуть відправити його у відставку через процедуру імпічменту. І їхні медійні шавки вдалися до брехні. Вони програли вибори (у 2016 році – ред.), і тепер вони хочуть виграти ці вибори. Не дозволь їм!» – закликає диктор.

Ролику передує текст самого Трампа «Я висушую болото» (в цьому контексті означає «поборюю ворогів»).

Читайте також: Білий дім визнав, що звузив доступ до тексту розмови Трампа й Зеленського — CNN

Раніше особистий адвокат Дональда Трампа Руді Джуліані заявив про наявність у нього прямих свідчень, відеозаписів і документів про втручання України в президентські вибори в США у 2016 році. «Дивіться і чекайте!» – написав Джуліані у твіттері, не надавши подробиць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-