Гілларі Клінтон висловилася на підтримку імпічменту Трампа

Гілларі Клінтон висловилася на підтримку імпічменту Трампа

Укрінформ
Колишня держсекретар США Гілларі Клінтон підтримує рішення Палати представників Конгресу США про початок процедури імпічменту президента Дональда Трампа.
Про це вона заявила в інтерв'ю журналу People.

"Я не прийшла до цього рішення (про підтримку імпічменту Трампа — ред.) легко або швидко, але, на мій погляд, це надзвичайна ситуація... Останні дії навколо України, намагання (Трампа — ред.) заручитися підтримкою Президента України у змові з метою послабити колишнього віцепрезидента Джо Байдена в обмін на військову допомогу, необхідну йому для захисту проти російського колеги Володимира Путіна - якщо це не злочин, який тягне за собою імпічмент, то я не знаю, що це таке", - сказала вона.

Читайте також: Трамп - про імпічмент: Це погано для країни

Як повідомлялося, у вівторок спікер Палати представників США Ненсі Пелосі оголосила про початок формальної процедури імпічменту президента Трампа. За її розпорядженням, шість комітетів нижньої палати Конгресу розпочнуть власні розслідування щодо порушення законів президентом США та його командою.

Тим часом Дональд Трамп пообіцяв оприлюднити розгорнуту стенограму його телефонної розмови з Володимиром Зеленським від 25 липня, яка стала причиною серйозного політичного загострення у США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-