Британський парламент завтра відновить роботу

Британський парламент завтра відновить роботу

Укрінформ
Парламент Великої Британії відновить свою роботу у середу, 25 вересня, після того, як Верховний суд визнав неправомірним рішення голови уряду Бориса Джонсона відправити законодавчий орган у відпустку до 14 жовтня.

Про це повідомляє портал News 18.

"Спікер Палати громад Джон Беркоу у вівторок заявив, що парламент Великої Британії готується до відновлення роботи у середу після того, як Верховний суд визнав рішення прем'єр-міністра Бориса Джонсона призупинити його роботу незаконним", - йдеться у повідомленні.

Верховний суд Великої Британії у вівторок постановив, що рішення Джонсона призупинити роботу парламенту на п'ять тижнів до граничного терміну Brexit було незаконним.

"Я доручив депутатам палати зробити кроки, що необхідні для забезпечення того, щоб палата громад працювала завтра, щоб засідання розпочалося об 11:30 (за місцевим часом - ред.)", - зазначив Беркоу.

Читайте також: Джонсон незаконно призупинив роботу парламенту - Верховний суд Британії

Джонсон, який перебуває у Нью-Йорку на Генеральній Асамблеї ООН, відмовився сказати, чи піде у відставку, якщо буде доведено, що він порушив закон, та чи буде намагатися знову призупинити роботу парламенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-