Помічник Помпео наступного тижня відвідає Москву

Помічник Помпео наступного тижня відвідає Москву

Фото
Укрінформ
Виконувач обов'язків помічника держсекретаря США, який відповідає, зокрема, за російсько-український напрям, Філіп Рікер наступного тижня відвідає Берлін і Москву, де проведе зустрічі з урядовцями.

Про це поінформували в неділю в Державному департаменті США, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Виконувач обов'язків помічника державного секретаря з питань європейських та євразійських питань Філіп Рікер здійснить візити до Берліна й Москви 16-18 вересня для зустрічей з вищими посадовими особами та для участі у ключових заходах",- зауважили в зовнішньополітичному відомстві.

Відомо, що Рікер перебуватиме в Москві 17-18 вересня. Там заплановані, зокрема, його зустрічі з представниками уряду "для обговорення двосторонніх відносин", а також з представниками суспільства, зауважили в Держдепі.

Читайте також: Трамп заперечив, що замість Болтона може бути призначений Помпео

Перед цим Рікер відвідає Берлін, де разом із заступником держсекретаря з політичних питань Девідом Хейлом представлятиме США на Другому стратегічному діалозі США-Німеччина. Сторони обговорять американсько-німецьке співробітництво "у вирішенні широкого кола глобальних проблем безпеки". Це стане продовженням першого стратегічного діалогу країн, що відбувся в березні 2019 року в Вашингтоні, уточнили в Держдепартаменті США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-