У Москві суд скасував запобіжний захід режисеру Серебреннікову

У Москві суд скасував запобіжний захід режисеру Серебреннікову

Укрінформ
Суддя Міщанського суду Москви повернула в прокуратуру для усунення помилок справу «Сьомої студії», за якою фігурантом проходить режисер Кирило Серебренніков, всім її фігурантам скасували підписку про невиїзд.

Про це повідомляє портал «Медіазона».

«На підставі викладеного кримінальну справу повернути генеральному прокурору, запобіжний захід скасувати», - постановляє суддя.

Ухвалена постанова може бути оскаржена в Московському міському суді, повідомляє суддя Ірина Аккуратова. У залі лунають тихі оплески.

Перед цим суддя перерахувала свої докази на користь повернення справи в прокуратуру, зокрема, вона вказала на протиріччя в обвинувальному висновку, а також перерахувала позиції підсудних, їх адвокатів, представника Мінкульту і прокурора.

Як повідомляв Укрінформ, 8 квітня Московський міський суд змінив запобіжний захід режисерові Кирилу Серебреннікову, обвинуваченому у "справі "Сьомої студії "", з домашнього арешту на підписку про невиїзд.

Читайте також: Режисера Серебреннікова випустили з-під домашнього арешту

7 листопада 2018 року Міщанський суд Москви почав розглядати по суті кримінальну справу про нібито розкрадання в процесі роботи створеної режисером Кирилом Серебренніковим «Сьомої студії».

На підтримку Серебреннікова виступали багато російських діячів культури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-