Ердоган заявив, що турецькі війська скоро ввійдуть на схід Сирії

Ердоган заявив, що турецькі війська скоро ввійдуть на схід Сирії

Укрінформ
Дуже скоро наземні підрозділи ЗС Туреччини увійдуть на територію Сирії, в регіон на схід від Євфрату, таким чином Туреччина продемонструє свою рішучість у боротьбі з терористами, зокрема біля своїх кордонів.

Про це заявив Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган у виступі з нагоди перемоги Туреччини в історичній битві біля Малазгірту в 1071 році, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Очікуємо, що дуже скоро сухопутні війська ввійдуть до регіону на схід від Євфрату», - сказав президент Туреччини.

Він також висловив сподівання, що не залишилося сумнівів щодо рішучості дій Туреччини в боротьбі з тероризмом.

Читайте також: Завтра почнуться нові постачання компонентів С-400 в Туреччину

«Думаю, більше не буде спроб випробувати рішучість Туреччини в питанні ліквідації терористичної загрози біля турецько-сирійського кордону», - вказав Ердоган.

Він наголосив також на тому, що Туреччина дотримується мирного та дипломатичного вирішення будь-яких питань, але за відсутності результатів на цьому шляху, готова діяти та реалізувати свої плани іншими шляхами.

Як відомо, перекидання військової техніки та особового складу ЗС Туреччини здійснюють з минулого року, зосередивши біля кордону 80-тисячне військо. Президент Туреччини попереджав раніше про можливість неочікуваного початку масштабної антитерористичної операції ЗС Туреччини на схід від Євфрату.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-