Британські винищувачі двічі перехопили військові літаки РФ

Британські винищувачі двічі перехопили військові літаки РФ

Укрінформ
Винищувачі Військово-повітряних сил Великої Британії у четвер, 8 серпня, двічі піднімалися в повітря для супроводу російських військових літаків.
Про це повідомляється на сайті британського міністерства оборони.

Як зазначається, спочатку винищувач Typhoon і багатоцільовий заправник Voyager вилетіли з шотландської бази Лоссімут для спостереження за двома російськими бомбардувальниками «Ведмідь» (Ту-95), які наблизилися до британського повітряного простору.

Удруге винищувачі Typhoon, розгорнуті НАТО для патрулювання балтійського авіапростору, вилетіли з бази Амарі, щоб перехопити російський бомбардувальник Ту-95 та два винищувачі Су-27, що пролітали поблизу повітряного простору Естонії.

«Щодня деякі держави мають намір тиснути на міжнародні норми та випробовувати рішучість Великої Британії. Загрози міжнародним нормам є на багатьох фронтах», - заявив міністр оборони Великої Британії Бен Воллес.

Читайте також: Британські винищувачі за два дні перехопили п'ять військових літаків РФ над Балтикою

Як повідомлялося раніше, Винищувачі Військово-повітряних сил (ВПС) Великої Британії типу RAF Typhoon за 5 й 6 серпня перехопили над Балтійським морем п'ять російських військових літаків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-