Резиденцію експрезидента Киргизстану оточила міліція, туди їдуть 11 бригад

Резиденцію експрезидента Киргизстану оточила міліція, туди їдуть 11 бригад "швидкої"

Укрінформ
Міліція оточила резиденцію колишнього президента Киргизстану Алмазбека Атамбаєва в Кой-Таші, прихильників вивели з будинку.

Про це повідомляє Радіо Азаттик.

«Міліція оточила будинок колишнього президента Алмазбека Атамбаєва в Кой-Таші», - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що ворота дому були вибиті броньованою машиною, з боку резиденції лунають крики.

Прихильники Атамбаєва були виведені за територію будинку, у дворі залишилася невелика кількість людей. Там знаходяться співробітники міліції і медики.

У прес-службі Міністерства охорони здоров'я Киргизстану повідомили, що в село Кой-Таш відправлено 11 бригад швидкої допомоги. Туди ж вирушив і директор Центру екстреної медицини Іскендер Шаяхметов.

Читайте також: У Киргизстані силовики зі сльозогінним газом знову штурмують будинок екс-президента

Згідно з останніми даними, кількість постраждалих у ході спецоперації з затримання колишнього президента Алмазбека Атамбаєва 7 серпня сягає 80. Швидка допомога привезла до лікарні 53 людини, на місці медики надали допомогу 21 людині. Серед них також 6 спецпризначенців, яких утримували в будинку Атамбаєва. Зараз вони перебувають у Чуйській обласній лікарні, їх стан оцінюється як середньої тяжкості.

Як повідомлялося раніше, силовики відновили операцію з затримання Алмазбека Атамбаєва, направивши до резиденції велику кількість співробітників правоохоронних органів. Через це прихильники колишнього президента скасували раніше запланований безстроковий мітинг біля будівлі Форуму.

Увечері 7 серпня до будинку Алмазбека Атамбаєва в село Кой-Таш прибули бійці спецпризначення, щоб його затримати. Але прихильники колишнього президента чинили опір, захопивши при цьому шістьох спецпризначенців. Пізніше заручників відпустили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-