У Гонконзі невідомі запустили феєрверк у протестувальників, є постраждалі

У Гонконзі невідомі запустили феєрверк у протестувальників, є постраждалі

Відео
Укрінформ
Щонайменше шестеро осіб постраждали, коли під час протестів у Гонконзі невідомі запустили з автомобіля феєрверк у групу людей.

Про це повідомляє портал RTHK.

“Щонайменше шестеро осіб постраждали після того, як невідомі з автомобіля запустили в них феєрверк у середу вранці поблизу поліцейського відділку”, - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, десятки людей зібралася біля поліцейського відділку на тлі повідомлень, що у середині знаходяться двоє затриманих протестувальників.

Коли люди скандували свої вимоги, повз них проїжджала машина, звідки невідомі вирішили випустити феєрверк у бік демонстрантів.

Читайте також: У Гонконгу протестувальники заблокували метро

П'ятеро людей були госпіталізовані, проте їхні травми вважають незначними.

На місце інциденту прибули піротехніки.

Раніше у вівторок, 30 липня, у Гонконгу в рамках антиурядових протестів демонстранти заблокували станції метро під час ранкової години пік.

Як повідомлялося, 27 липня поліція застосувала сльозогінний газ та гумові кулі проти учасників мітингу у Гонконгу, де вже кілька тижнів тривають масштабні демонстрації, що супроводжуються жорсткими сутичками між правоохоронцями та протестувальниками.

Протести розпочалися після того, як влада Гонконгу ініціювала законопроєкт про екстрадицію ув'язнених до материкового Китаю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-