Грузинські авіалінії літають до РФ, а російські - скасовують рейси у Грузію

Грузинські авіалінії літають до РФ, а російські - скасовують рейси у Грузію

Укрінформ
Грузинська авіакомпанія Georgian Airwaves повідомила, що поки продовжить виконувати рейси в Росію в звичайному режимі.

Про це пише Радіо свобода із посиланням на російські ЗМІ.

«Нова заборона діє на російські авіакомпанії і польоти з Росії в Грузію, тому ми продовжуємо літати за розписаним графіком. Квитки можна придбати без обмежень. Якщо будуть які-небудь новини, ми повідомимо про це в заяві, але поки змін немає», – йдеться в заяві Georgian Airwaves.

Водночас Російські авіакомпанії почали скасовувати авіарейси до Грузії. Продаж квитків закрили авіакомпанії "Смарт", "Победа", Red Drive і This 7, повідомляє Rustavi2.

Як повідомлялося, 21 червня президент Росії заборонив російським авіакомпаніям здійснювати рейси до Грузії з 8 липня цього року, а туроператорам рекомендував не продавати росіянам тури у цю країну.

Читайте також: Путін заборонив російським авіакомпаніям літати до Грузії

У столиці Грузії Тбілісі 20 червня почалися протести після того, як депутат Держдуми Росії Сергій Гаврилов вів засідання Міжпарламентської асамблеї православ’я, сидячи у кріслі спікера грузинського парламенту.

Багатьох громадян Грузії обурило це, бо перед приїздом до Тбілісі Гаврилов підтвердив, що вважає незворотнім визнання Росією як незалежних держав сепаратистських регіонів Грузії – Абхазії і Південної Осетії.

20 червня протести переросли в сутички протестувальників із поліцією. 21 червня через ці події у відставку подав спікер парламенту Грузії Іраклій Кобахідзе – задовольнивши одну з вимог мітингувальників.

Учасники протестів також вимагають відставки міністра внутрішніх справ і призначення дострокових парламентських виборів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-