Туристичний човен, що затонув у Будапешті, піднімуть з води

Туристичний човен, що затонув у Будапешті, піднімуть з води

Укрінформ
Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сіярто заявив, що туристичний човен, який затонув у Будапешті, невдовзі піднімуть із дна Дунаю.
Про це повідомляє CNN.

“Коли надій на порятунок решти жертв катастрофи в Будапешті розтанули, угорський міністр закордонних справ заявив журналістам у п'ятницю, що човен незабаром піднімуть із води”, - йдеться у повідомленні.

Петер Сіярто повідомив журналістам, що метою уряду є «якнайшвидше віднайти рештки судна, щоб мати можливість з’ясувати точну кількість зниклих безвісти".

"Умови працюють проти нас; ті, хто бере участь у пошуково-рятувальних роботах, працюють у надзвичайних обставинах", - додав урядовець.

Сіярто заявив, що дайвери вже намагалися здійснити кілька занурень до решток судна, але нульова видимість робить це "неможливим".

Читайте також: У Будапешті затонув човен із туристами, щонайменше семеро загиблих

Він додав, що район пошуку значно розширився і що Угорщина працює з сербськими колегами, які здійснюють пошуки нижче за течією Дунаю. Як повідомлялося, у столиці Угорщини Будапешті на річці Дунай перекинувся та затонув прогулянковий катер з туристами. Унаслідок аварії загинуло семеро людей, пошуки ще 19-ти тривають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-