Президент Австрії зустрінеться у Сочі з Путіним

Президент Австрії зустрінеться у Сочі з Путіним

Укрінформ
Федеральний президент Австрії Александер Ван дер Беллен 15 травня здійснить робочий візит до Сочі, під час якого зустрінеться з президентом РФ Володимиром Путіним.

Про це повідомляє австрійська газета Kleine Zeitung.

"Федеральний президент Александер Ван дер Беллен зустрінеться з президентом Володимиром Путіним під час робочого візиту до Сочі наступної у середу. Там глави держав відкриють двосторонній форум громадянського суспільства "Сочинський діалог", - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією канцелярії австрійського президента йдеться про "покращення взаєморозуміння між громадянами двох країн". Вказується й на те, що Росія має схожі платформи з Німеччиною ("Петербурзький діалог") та Францією ("Тріанонський діалог").

Читайте також: У Лаврова анонсували переговори з Помпео у Сочі

Між тим, як зазначає впливовий австрійський експерт з питань Росії Герхард Манготт, під час російсько-німецького та російсько-французького форумів для діалогу також обговорюються "теми, які для Росії є неприємними" – такі питання, як громадянське суспільство, неурядові організації, партії та свобода ЗМІ. У випадку ж із "Сочинським діалогом" подібного не очікується.

Фото: Дмитро Азаров/Коммерсантъ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-