Правнук Муссоліні представлятиме праву італійську партію на виборах у Європарламент

Правнук Муссоліні представлятиме праву італійську партію на виборах у Європарламент

Укрінформ
Правнук італійського фашистського диктатора Беніто Муссоліні - Кайо Джуліо Чезаре Муссоліні - на травневих виборах до Європейського парламенту буде кандидатом від правої партії «Брати Італії».

Про це повідомляє The Times.

«Кайо Джуліо Чезаре Муссоліні вперше братиме участь у виборчій кампанії. Правнук Беніто Муссоліні буде кандидатом від правої італійської партії «Брати Італії» на виборах до Європарламенту, що пройдуть у травні», - йдеться в повідомленні.

Правнук італійського диктатора раніше служив підводником у Військово-морському флоті Італії і був представником по Близькому Сходу найбільшої оборонної компанії країни. Своїми пріоритетами він назвав «відновлення суверенітету, захист Італії та сім’ї». Зокрема, Кайо Джуліо Чезаре наголосив на доцільності витрачати більше коштів на пенсіонерів, ніж на мігрантів.

Читайте також: Франція вперше з часів Другої світової відкликає свого посла в Італії

Як повідомлялося, "Брати Італії" на минулорічних парламентських виборах провели кампанію з партією "Ліга" Маттео Сальвіні, перш ніж він сформував коаліційний уряд з "Рухом 5 зірок".

Постать Беніто Муссоліні і до сьогодні популярна серед багатьох італійців, які стверджують, що він модернізував країну, перш ніж перекреслити ці зусилля своїм союзом з Гітлером у Другій світовій війні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-