В Алжирі закликають продовжувати  протести

В Алжирі закликають продовжувати протести

Укрінформ
Лідер протестувальників в Алжирі Мустафа Бучачі закликає чинити більше тиску на владу, незважаючи на рішення президента Абдельазіза Бутефліки залишити свою посаду.

Про це повідомляє Middle East Monitor.

“Рішення алжирського президента Абдельазіза Бутефліки залишити президентську посаду до 28 квітня нічого не змінить, демонстрації продовжуватимуться, заявив лідер протестувальників у вівторок”, - йдеться у повідомленні.

Лідер акції студентських протестів Мустафа Бучачі, адвокат та активіст, вимагає негайної відставки Бутефліки та зміни політичної системи, яка вважається нездатною до значних реформ.

Читайте також: Президент Алжиру заявив про відставку

Бучачі припустив, що можливе призначення Бутефліки на посаду до уряду є кроком до увічнення політичної системи, створеної ним.

«Рішення Бутефліки (про відставку — ред.) нічого не змінить», - сказав Бучачі.

«Для нас важливим є те, що ми не приймаємо запропонований новий уряд. Мирні протести продовжуватимуться», - додав він.

Як повідомлялося, президент Алжиру Абдельазіз Бутефліка заявив, що залишить свою посаду до моменту закінчення мандата 28 квітня. Протести в Алжирі почалися минулого місяця після того, як Бутефліка, якого рідко бачили на публіці після перенесеного у 2013 році інсульту, заявив, що планує балотуватися на новий термін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-