Уряд Канади шукає на роботу магів

Уряд Канади шукає на роботу магів

Укрінформ
Державне казначейство Канади відкрило вакансію, відбір до якої здійснюватиметься за принципами, викладеними у книзі “Гаррі Поттер”.

Відповідне оголошення розміщене на офіційному сайті Канади із найму на державну службу.

“Перший довільний відбір претендентів, також відомих, як маги, ми проводитимемо 8 квітня”, - йдеться у тексті оголошення.

Зазначається, що Держказначейство пропонує вакансії на “різноманітні адміністративні магічні позиції”, пройти відбір на які кандидати мають за допомогою “сортувального капелюха”. “Чи належите ви до Грифіндору (хоробрі, відважні, вірні й авантюрні), Рейвенклову (мудрі, творчі, кмітливі та обізнані), Гафелпафу (працьовиті, цілеспрямовані, чесні, терплячі), чи Слизерину (винахідливі, амбіційні, рішучі та лідерські)? Незалежно від того, до якого факультету ви належите, Держказначейство має різноманітні команди, для розподілу до яких ми б із задоволенням використали наш “сортувальний капелюх”, - зазначається в описі вакансії.

Читайте також: Канада дає $15 мільйонів на збільшенні кількості жінок-миротворців

Окрім цього, успішним аплікантам обіцяють допомогу в “зростанні, навчанні та подальшому розвитку магічної кар’єри на державній службі”.

"Приєднуйтеся до секретаріату Державного казначейства - Гогвартса державної служби!", - підсумовується в оголошенні.

Оплата за цю роботу встановлена на рівні $57-62 тисяч щорічно.

Як відомо, у книзі Джоан Роулінг “Гаррі Поттер”, молодих магів розподіляли до гуртожитків за допомогою живого капелюха, який ураховував усі особистісні риси абітурієнтів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-