У США обіцяють Британії після Brexit торговельну угоду у

У США обіцяють Британії після Brexit торговельну угоду у "першу чергу"

Укрінформ
Радник президента США Дональда Трампа з національної безпеки Джон Болтон пообіцяв Великій Британії першість у пріоритетності торговельних партнерів США.
Про це повідомляє The Sun.

“Один з радників Дональда Трампа заявляє, що Велика Британія буде «першою в черзі» щодо підписання торговельної угоди після Brexit”, - йдеться у повідомленні.

Раніше президент Трамп прогнозував, що торгівля між США та Британією зросте "дуже істотно" після виходу Великої Британії з ЄС.

Разом з тим перспектива широкомасштабної угоди про вільну торгівлю після Brexit між США та Сполученим Королівством не має однозначної підтримки у Британії.

Читайте також: Мей шукає спосіб учетверте поставити на голосування Brexit-угоду

Деякі критики попереджають, що Вашингтон вимагатиме необмеженого доступу до британського ринку для американських фермерів, що потенційно може зашкодити британським виробникам.

Як повідомлялося, референдум щодо членства Великої Британії в ЄС відбувся 23 червня 2016 року. 51,9% громадян, що взяли участь у голосуванні, виявили бажання покинути ЄС, натомість 48,1% виборців проголосували за те, щоб залишитись у складі євроспільноти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-