Мей гарантує Brexit, якщо парламент підтримає угоду

Мей гарантує Brexit, якщо парламент підтримає угоду

Укрінформ
Прем'єр-міністр Великобританії зможе виконати свою обіцянку вивести країну з Європейського Союзу, якщо парламентарії підтримають її угоду з Brexit.

Про це повідомляє Reuters.

«Ми можемо гарантувати Brexit, якщо цього тижня він (депутат, який звернувся до Мей з питанням - ред.) та інші члени цього дому підтримають угоду», - сказала Мей в ході обговорення питання про Brexit.

Вона підкреслила, що інші варіанти Brexit призведуть до затримки, невизначеності і ризикують стати причиною того, що країна ніколи не залишить блок.

Як повідомляє видання, британська опозиційна Лейбористська партія у свою чергу готова підтримати пропозиції Brexit, які допоможуть запобігти підтримці угоди прем'єр-міністра або відсутності угоди як такої: «Відповідно до нашої політики ми підтримуємо пропозиції про те, щоб розглянути всі варіанти, запобігши поганій угоді торі (консерваторів) або її відсутності », - сказав представник партії.

Читайте також: Офіційний Лондон відхилив петицію щодо скасування Brexit

Як повідомлялося, пізніше в середу британський парламент проведе голосування щодо ряду альтернативних варіантів Brexit у спробі знайти вихід з глухого кута навколо затвердження плану виходу країни з ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-