Генпрокурор США хоче оприлюднити доповідь Мюллера в суботу – ЗМІ

Генпрокурор США хоче оприлюднити доповідь Мюллера в суботу – ЗМІ

Укрінформ
Генеральний прокурор США Вільям Барр має намір у суботу оголосити головні тези висновків Роберта Мюллера, який напередодні офіційно завершив майже дворічне розслідування щодо втручання РФ у президентські вибори в США.

Про це йдеться в повідомленні американського телеканалу Fox-News, близького до республіканських кіл.

"Генеральний прокурор Вільям Барр хоче оприлюднити головні висновки звіту спеціального прокурора Роберта Мюллера вже в суботу ввечері", - зазначається в повідомленні.

Однак, як уточнюється, "певні процедурні перешкоди" все ж можуть затримати оголошення доповіді.

Інше джерело навіть назвало приблизний час – з третьої до п'ятої вечора суботи – коли Барр хоче зробити заяву. Втім, за інформацією інших видань, може вийти так, що оголошення звіту може бути перенесено на наступний день.

Читайте також: Мюллер у фінальній доповіді не рекомендував висунення додаткових звинувачень - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю генеральний прокурор США повідомив, що Роберт Мюллер офіційно завершив розслідування справи втручання РФ у президентські вибори в Сполучених Штатах у 2016 році. За процедурою, генпрокурор США Вільям Барр має представити звіт Конгресу, а також несекретну частину доповіді для громадськості.

Водночас, ще перед оприлюдненням основних висновків високопоставлені представники адміністрації Трампа повідомили ЗМІ, що у своїй фінальній доповіді Мюллер не рекомендував висунення додаткових обвинувачень проти інших фігурантів справи, у тому числі з наближеного до президента Трампа кіл.

фото: EPA/UPG

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-