США ввели додаткові санкції проти Ірану

США ввели додаткові санкції проти Ірану

Укрінформ
Офіційний Вашингтон оголосив у п'ятницю про запровадження додаткових санкцій проти десятків фізичних і юридичних осіб в Ірані, пов'язаних з розробками ядерної програми.

Про це йдеться в офіційній заяві Міністерства фінансів США, повідомляє Укрінформ.

"Офіс контролю за іноземними активами (OFAC) Міністерства фінансів США разом з Державним департаментом США ввів сьогодні санкції проти 14 осіб та 17 організацій, причетних до діяльності іранської Організації оборонних інновацій і досліджень (SPND), яка надавала підтримку організаціям, що вже перебувають під санкціями, і чий персонал відіграв провідну роль у ядерних зусиллях іранського режиму", - зауважується в документі.

Як заявив у цьому зв'язку міністр фінансів США Стівен Мнучін, "Сполучені Штати продовжать застосовувати максимальний тиск на іранський режим, використовуючи всі економічні інструменти для запобігання розвитку в Ірані зброї масового знищення".

Читайте також: Штати ввели санкції проти кораблів, що обходили ембарго для КНДР

Міністр також пообіцяв кожному, хто співпрацює з оборонною промисловістю Ірану в цілому, ізоляцію в професійному, особистому та фінансовому плані.

Як зауважили в адміністрації США, Вашингтон уже в 25-те вводить санкції проти Ірану, які охоплюють загалом 960 фізичних і юридичних осіб, а також літаки й морський транспорт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-