Санкції підірвали відносини між олігархами і Кремлем - Держдеп США

Санкції підірвали відносини між олігархами і Кремлем - Держдеп США

Укрінформ
США мають намір посилювати санкції проти Росії.

Про це заявив заступник помічника держсекретаря США Девід Пейман в інтерв'ю Голосу Америки.

"У міру активізації зловмисної поведінки з боку Росії санкції будуть посилюватися, і ми будемо виступати спільно з нашими європейськими партнерами, щоб наші санкції дали мультиплікативний ефект і мали досить сильний тиск на Росію, примусив її нести відповідальність за свою зловмисну поведінку", - сказав він.

За словами Пеймана, через західні санкції російські олігархи, близькі до Кремля, зазнали втрат, і санкції також створили тріщини у відносинах між власне олігархами та Кремлем.

"Величезні витрати, які, завдяки нам, понесли російські олігархи, близькі до Кремля, створили тріщини у відносинах в Росії і між олігархами та Кремлем. Крім того, ми вводимо ці санкції не тільки для підвищення витрат, але і для того, щоб викликати зміни в поведінці. І в цьому відношенні у нас спостерігається чудова трансатлантична єдність з нашими європейськими партнерами ", - додав він.

Читайте також: США та союзники розглядають новий пакет санкцій проти Росії

Заступник помічника держсекретаря також підкреслив, що США зможуть змінити політику санкцій лише після позитивної зміни поведінки Кремля.

"Звичайно, що в таких питаннях, як Крим, Україна, втручання на виборах, ми повинні побачити позитивні зміни з боку російського уряду і Кремля, перш ніж почнемо вивчати можливість будь-яких змін у нашій політиці санкцій" - зазначив Пейман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-