Місія UNIFIER є важливою складовою нашої підтримки України - Фріланд

Місія UNIFIER є важливою складовою нашої підтримки України - Фріланд

Укрінформ
Канада непорушна у відданості суверенітету й територіальній цілісності України.

Про це заявила прем’єр-міністр країни Христя Фріланд, коментуючи рішення про продовження канадської тренувальної місії в Україні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Народ України знає, що може розраховувати на Канаду. І операція UNIFIER є важливою складовою нашої багатогранної підтримки України”, - сказала Фріланд.

Вона наголосила, що Канада твердо переконана у важливості захисту України: “Ми непорушні у відданості суверенітету й територіальній цілісності України, яка просувається до стабільного, демократичного та успішного майбутнього. І Канада пишається, що в липні цього року прийматиме третю щорічну конференцію стосовно реформ в Україні”.

Читайте також: Канадські військові залишатимуться в Україні до 2022 року

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Канада оголосила про продовження на три роки військової місії UNIFIER в Україні. Таким чином, близько 200 інструкторів з Канади тренуватимуть українських військових щонайменше до березня 2022 року.

Від початку місії (наприкінці 2015 року) навчання в канадських інструкторів пройшли більше 10 тисяч українських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-